dimecres, 2 de setembre del 2015

CRÒNICA. L'Assemblea del mes més transcendental del camí vers la Independència




Aquesta ha estat l'assemblea (2 de setembre de 2015 al Casal de la Font d'en Fargues) que inaugura el mes més transcendental del procés sobiranista que ens portarà a votar el 27S en unes eleccions plebiscitàries entre el SÍ i el NO, és a dir, entre construir un Estat sobirà, lliure i democràtic o continuar dins un Estat espanyol que ens nega com a Nació.

Hem exposat als associats com estaven marxant els grups de treball i el balanç és més que positiu.




Només cal donar una ullada a tota l'activitat de presència al carrer, actes, paradetes, assemblees... documentades en les nostres cròniques del blog.



Heus aquí algunes de les iniciatives que portarem a terme, amb la col·laboració de tots, com la instal·lació pels carrers de plafons que anunciaran la propera República catalana.




La Diada és sens dubte l'acció més gran i significativa, però cal no oblidar que la campanya que la precedeix ha mobilitzat durant tot l'estiu totes les bases de l'ANC i s'han programat centenars d'actes per tot el territori amb l'objectiu de fer arribar a tothom el missatge transformador de l'independentisme.


Just l'endemà de la Diada s'inicia la campanya electoral per guanyar el 27S i iniciar la construcció del Nou Estat. Les candidatures de Junts pel SÍ i de la CUP representen les opcions que han d'iniciar políticament aquest camí tan il·lusionador.


La Blanca Pastó, responsable d'àrea de la Diada, ens ha parlat de com s'estaven organitzant els diferents grups de voluntaris i ha resolt alguns dubtes que el públic li ha plantejat. Per cert, la resposta del voluntariat, impressionant!


HGXI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada