dilluns, 7 de setembre del 2015

OPINIÓ: "Així NO es pot", per Roser Bover

Encara no ha començat la campanya electoral i ja n’estic tipa!

Quan escolto els mitjans o llegeixo a la premsa les declaracions que fan els qui encara creuen en la tercera via, m’indigna que l’únic argument que utilitzen per anar contra els sobiranistes i - concretament per anar contra la coalició “Junts pel sí” - és dir-nos que el senyor Mas fa i desfà al seu gust, que ens porta pel mal camí, que és el Mas de les retallades, etc... com si fóssim criatures i no sabéssim el que ens fem. No han entès res de res!

Cal recordar-los que el senyor Mas (i que consti que no sóc convergent) va ser el darrer que es va manifestar sobiranista i recordo com el criticàvem perquè en els seus discursos mai utilitzava la paraula independència. Però, com tothom, ha fet el seu procés i després d’intentar per darrera vegada el diàleg amb Madrid i del cop de porta que va rebre va constatar, com molts ja havíem fet fa anys abans, que a Madrid (tant si governen les dretes com les esquerres) no escolten ni volen escoltar. En canvi el Sr. Mas sí que ha volgut escoltar el clam del carrer i la força de la gent de Catalunya que el 9N va demanar la creació d’un país nou, lliure i sobirà.

Ja n’estem farts de tanta retòrica! Toquem de peus a terra: amb Espanya no tenim futur i, per dignitat, només ens queda aquesta alternativa.

Enlloc de criticar tant la coalició “Junts pel sí”, per què no expliquen què faran ells amb “Catalunya sí que es pot” (si poden)? 


Rosa Bover
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada