diumenge, 14 d’abril del 2013

CDC i Esquerra, en campanya per l'estat propi


El president de la Generalitat ha donat a Pallèjà el tret de sortida de la campanya de CDC 'Dret de decidir i estat propi, garantia d’un futur millor', amb què vol fer pedagogia sobre el dret de decidir i l'estat propi per tot Catalunya. Mas ha presentat el camí de la consulta i l'estat català com a única via perquè Catalunya surti amb èxit de la situació d'emergència' actual. Per fer-la possible, Mas creu que l'única garantia és construir una majoria sòlida favorable a la consulta.

Artur Mas ha assenyalat que, als efectes de la crisi econòmica, se suma el què és, segons ell, el principal problema i llast per al país: el dèficit fiscal. I ha posat com a exemple que amb un terç dels impostos que surten de Catalunya i no tornen s'haurien evitat les retallades que s'han hagut de fer ens els darrers anys. 

Durant tres mesos, els dirigents de CDC faran pedagogia del procés al llarg del territori català. De moment, hi ha previstes unes 300 conferències.

Per la seva banda, Esquerra també ha posat en marxa la seva campanya divulgativa en pro de l'estat propi, '2014 decidim llibertat'.



La campanya d'Esquerra es desenvoluparà des d'ara fins a la consulta sobre la independència. La campanya constarà de tres fases: en primer lloc, explicar la situació econòmica del país i el full de ruta cap a la independència; segon, la Conferència Nacional per la República Catalana; per últim, la campanya pel sí, lligada al procés de la pròpia consulta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada