dijous, 25 d’octubre del 2012

Una assemblea general amb la vista posada en les eleccions

Francesc Quintana, coordinador d'HGxI, va guiar i moderar la reunió

De cara al 25-N

L'assemblea general del dia 24 va comptar amb una nombrosa concurrència. Prop de 45 socis ens vam reunir al Casal de la Font d'en Fargues per valorar els darrers actes portats a terme, novetats de les diferents Comissions i planificació del pla d'acció pel mes de novembre, entre altres temes. La imminència d'unes eleccions transcendentals, pel seu caràcter plebiscitari, va marcar bona part de les intervencions.

Com una taca d'oli

Vagi per davant que la prioritat de la nostra Extensió territorial és ampliar la majoria social a favor de l'Estat propi. Funcionem com a organització, planificant accions diverses, però també com a individus capaços d'influir sobre el nostre entorn personal (amics, coneguts, veïns, companys de feina, familiars...) i "impregnar el territori amb arguments com si d'una taca d'oli es tractés".

Es necessiten reforços puntuals

Durant el mes d'octubre les accions al carrer (repartiment de flyers, paradetes informatives) han mantingut un ritme trepidant, i així continuarem fins a les eleccions del 25-N. Tot i el nombre considerable de voluntaris actius, cal encara una major implicació en aquest darrer tram de l'esprint electoral. Es necessiten, especialment, reforços pel dia 26 al Mercat del Carmel (vegeu calendari en aquest blog), pel dia 27 a la Vall d'Ebron i pel dia 28 a Nou Barris.

Xerrades i Correllengua

Entre els actes més immediats en destaquen dos pel dissabte 27: la xerrada "Tens dubtes sobre la independència de Catalunya?" i el Correllengua a la plaça del Nen de la Rutlla, que aquest any està dedicat a la figura de Lluís Maria Xirinacs. Anirem informant puntualment d'altres actes.

Nou escenari polític

La pròxima assemblea general serà el 28 de novembre. Podrem fer una valoració del resultat de les eleccions i plantejar noves estratègies a la llum d'un més que previsible nou escenari polític que haurà de canviar el destí del nostre País.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada