dimecres, 3 d’octubre del 2012

Formulari per demanar el cessament de Vidal-Quadras al president del Parlament Europeu



Les amenaces d'Alejo Vidal-Quadras, diputat del PP al Parlament Europeu, plantejant una intervenció militar a Catalunya i per tant la suspensió de l'autonomia han provocat una autèntica revolució digital.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb la col·laboració de Help Catalonia, va elaborar dissabte una carta dirigida al president del Parlament Europeu, Martin Schulz, demanant-li que prengués "les accions disciplinàries apropiades" contra Vidal-Quadras per unes declaracions que "són clarament d’una persona que no accepta el sistema democràtic i recorden perillosament el règim militar feixista de la dictadura de Franco".

"Com a català espero una declaració clara del Parlament Europeu oposant-se a l’ús de la força armada contra les nacions i l’aplicació d’un dels més elementals drets democràtics i humans: l’autodeterminació", conclou l'escrit.

La carta va córrer com la pólvora des del web de l'ANC al Vallès Occidental i des de Help Catalonia. En les primeres 24 hores es van rebre més de 32.000 visites per enviar la missiva a Shulz, i aquest dimarts l'ANC ha informat que fins la mitjanit havia rebut ja més de 65.000 visites per enviar la petició, efectuades només en tres dies.

El formulari d'enviament es tancarà la mitjanit de dimecres, quan l'ANC publicarà un resum de la campanya i la incidència que ha tingut a països d'arreu del món.




El Col·lectiu Emma també es dirigeix a Schulz

Paral·lelament, el Col·lectiu Emma s'ha sumat als milers de catalans i ha elaborat una carta dirigida a Schulz i signada pels eurodiputats catalans Raül Romeda i Ramon Tremosa i també per l'exeurodiputat Oriol Junqueras.


2 comentaris:

  1. Aquet desgraciat traidor a sa terra , cuand asolim l'autodeterminaciò l'hauriem de treure del llibre de naixement de catalunya , que el adoptin a les ejpanyes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'Espanya només rebem darrerament que AMENACES... Ja siguin de polítics, de tertulians, de militars o dels mateixos bisbes. D'argument, cap ni un. D'avantatges de mantenir-nos lligats a Espanya, cap ni una. És impossible l'entesa amb aquells que neguen categòricament els dret a decidir i la mateixa existència de la nostra Nació. L'única nació, l'espanyola, única i "indivisible". El discurs totalitari no ha variat gens ni mica del discurs franquista. Hem tornat a la dialèctica franquista dels primers anys de la dictadura. El fet que no hi hagi, no dic ja intel.lectuals, sinó ningú, cap persona rellevant que alci la veu al nostre favor fa la situació ASFIXIANT. La prioritat és encomanar-nos a Europa i trobar-hi les màximes complicitats. L'enèrgica repulsa d'alguns eurodiputats a les paraules feixistes de Vidal-Quadras són del tot oportunes. Els ponts que hem de bastir són els que ens vinculen a Europa.

      Elimina