dimarts, 15 de setembre del 2020

Parlament d'en Adrià Boronat a la Diada 2020

Aquest any ha estat un any estrany per a tothom. Un any on s’han posat a prova més que mai, aquí i a tot al món, les habilitats d’organització del país tant per part del govern espanyol com del govern català. 


S’ha vist com la gran majoria del poble català ha estat responsable i capaç de confinar-se a casa seva durant tres mesos i mig.

Pel que fa a les escoles, s’han hagut de tancar totes per evitar més contagis i brots. El curs vinent, ens haurem d’adaptar als nous canvis dins els col·legis. És clar que tot això acabarà, però mentre la Covid sigui aquí, les coses seran difícils.

En general, poc podíem fer, ja que aquest virus desconegut atacava i moria molta gent. La Generalitat ho va gestionar tan bé com va poder, es van aplicar mesures de seguretat i restriccions generals, però haver de dependre d’un govern com l’espanyol que ens obligava a no poder donar les instruccions a temps i a minimitzar el número d'afectats pel virus no va ajudar gens.


Si haguéssim estat un país independent, nosaltres ho hauríem pogut gestionar tot molt millor i estic segur s'haurien salvat més vides. 


Vull un futur millor per al meu país, vull la República Catalana, per la qual sempre hem lluitat.
 

No ens rendirem!!!
 

Adrià Boronat
HGxInd


Text llegit a l'acte de la Diada 2020 

Text anterior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada