dimecres, 27 de maig del 2020

Manifest i manifestació a Plaça d'Eivissa, per Albert Compta

Afegeix un títol
El passat dimarts Assemblea territorial d'Hora-Guinardó (HGxI) ens manifestàvem a la plaça d'Eivissa. Ja ens havíem adherit a la campanya: “Ens hi van els drets, ens hi va la vida”.
Tal com va dir en Pep Cruanyes, vicepresident de l’Assemblea a la primera d’aquestes concentracions: “sense l’exercici lliure dels drets civils i, en concret, del dret a la llibertat d’expressió no hi pot haver democràcia”. És per això que “la defensa dels drets nacionals ha de ser un element bàsic al qual no podem renunciar malgrat la repressió que patim des de fa tres anys”.

L’Assemblea treballa per la sobirania del poble català, pels drets socials, per la defensa dels nostres drets nacionals i per l’exercici de la llibertat d’expressió i de drets civils en tota la seva amplitud”. Per a l’Assemblea, la crisi actual ha tornat a evidenciar que les catalanes i catalans no tenen cabuda en un Estat espanyol que vulnera els drets. Com tampoc hi ha esperança de veure reconegut el dret a l’autodeterminació i que la voluntat del poble català sigui escoltada i respectada. Catalunya necessita la independència com a única eina que pot garantir benestar i una vida digne”.

Per la defensa dels drets individuals i col·lectius: independència ara!

Visca Catalunya! 

Albert Compta 
HGxInd
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada