diumenge, 31 de maig del 2020

Carta d'agraïment per la col·laboracio dels nostres voluntaris


Hem rebut aquesta carta d'agraïment pel suport donat al Servei d'Atenció Social de Sant Joan d'Horta durant el confinament. Ha estat una gran col·laboració portada a terme per molts voluntaris. 
"Bona tarda,

Des del Servei d'Atenció Social de la Parròquia de Sant Joan d'Horta, com a Treballadora Social, us vull agrair, de tot cor, a les voluntàries i voluntaris, la vostra disposició, col·laboració, activitat, creativitat i capacitat de resolució i de passar a l'acció. Gràcies pel suport que em doneu sempre i, en especial, pel que m'heu donat durant aquesta pandèmia del coronavirus.

Ha estat una experiència amb molta angoixa, insòlita i única; cal destacar l'alegria de la bona recuperació de les persones que estaven malaltes que ens envolten i la d'altres persones que han patit la pandèmia i que ja estan en marxa, amb la "nova normalitat", ajudant les persones i famílies més vulnerables.

L'excel·lència de les voluntàries i voluntaris no es pot descriure: l'entrega i les hores i hores de feina.

Les persones que han sorgit per col·laborar via WhatsApp, mòbil o mail, i també a través de contactes amb contactes.

Tots plegats hem aconseguit reorganitzar el Servei d'Aliments amb una bona coordinació, funcionament i eficàcia per atendre les famílies del barri, fent diferents torns i amb mesures de seguretat.

També han sorgit cosidores voluntàries que han confeccionat més de 400 mascaretes d'emergència per a les voluntàries i voluntaris, i les famílies de la parròquia en el marc d' "Iniciativa mascaretes" d'ANC Horta-Guinardó i Consell Local d'Horta-Guinardó per la República.

Un grup de joves d'Horta van venir a descarregar el camió del menjar i s'han ofert a col·laborar amb nosaltres.

Un veí del barri ens ha fet arribar 654 bolquers (una donació feta per Càritas de Montblanc).

Una altra persona ha contribuït fent compra de menjar, etc.

Des d'aquest Servei s'han pogut cobrir els serveis mínims i oferir informació sobre on han d'anar les famílies per fer tràmits i demanar ajudes, etc.

Al Servei de Psicologia, la psicòloga s'ha coordinat amb la TS i les voluntàries: ha atès els casos més greus i amb més alteracions psicològiques durant la pandèmia; ara ja ha tornat a atendre al despatx, amb cita prèvia.

Moltíssimes gràcies a totes i tots. Ha quedat constància de les grans persones que sou i de l'amor i la solidaritat que mostreu amb els més vulnerables.


Salutacions i gràcies,

Barcelona, 29 de maig de 2020"


 

Julita Jaume
Treballadora Social
de la Parròquia
de Sant Joan d'Horta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada