dijous, 31 d’agost del 2017

(I) Creiem en Catalunya

L’any 2012 es comença a gestar el "Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya", un col·lectiu d’empresaris, emprenedors i professionals que es posicionen davant el món econòmic, l’empresa i el comerç, manifestant la seva confiança en el potencial econòmic de Catalunya i donant suport a les institucions del país en el procés de l’exercici del dret a decidir.

De cara a aquest 2017, s’han organitzat conferències a Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona entre els mesos de maig i juny, sota el títol “Els empresaris volem saber” per crear un diàleg entre empresaris i experts sobre els diferents reptes del futur econòmic i empresarial de Catalunya. 


Us anirem mostrant algunes d'aquestes conferències que ben segur seran del vostre interès:


(I) D’un Estat en contra a un Estat a favor. Albert Carreras

Catalunya està molt acostumada a tirar endavant sense cap ajut extern. L’economia catalana i els empresaris catalans ho saben prou bé. 

En aquests darrers anys hem anat adonant-nos encara més que teníem un Estat en contra. Mostres d’aquest “Estat en contra ”són les regulacions de les grans infraestructures, extremadament centralitzades; les decisions sobre quines infraestructures construir i quan i com construir-les; la regulació de tota l’activitat econòmica i empresarial; la regulació dels serveis socials i públics sense preocupar-se per pagar les obligacions regulades, i el drenatge inacabable de recursos mesurat pel dèficit fiscal...

...

Seguiu llegint

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada