diumenge, 6 de març del 2016

La plataforma Reinicia presenta la Convenció Constituent Ciutadana


La plataforma Reinicia presenta la Convenció Constituent Ciutadana, amb la presència d'actors polítics com Reyes, Rigol, Cuixart, Rabell, Forcades, Nuet, Companyon, Sànchez o Baños.

La plataforma Reinicia, formada per 13 entitats, ha presentat la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (CCCC), en un acte al Paranimf de la Facultat de Medicina de la UB, celebrat aquest dissabte al matí. Amb la República a l'horitzó, aquesta Convenció pretén impulsar "una reflexió comuna" sobre com podria ser un procés participatiu d'elaboració d'una nova Constitució.


Reinicia, doncs, aplegarà totes les organitzacions i entitats que hagin treballat en propostes d'esborranys constitucionals o en processos deliberatius sobre principis fonamentals d'una futura República. Així, la plataforma intenta que s'hi sentin cridades -i còmodes- entitats com l'ANC o Òmnium, i partits com poden ser CDC, ERC i la CUP. Però també, i aquest és el pal de paller de la CCCC, Reinicia pretén flirtejar també amb ICV, EUiA, el propi grup parlamentari de CSQP, o Procés Constituent.


Més informació a El Món


Informació relacionada en aquest blog:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada