dilluns, 3 d’agost del 2015

CONVOCATÒRIA. Concentració a Pl. Sant Jaume en suport a la Convocatòria d'eleccions plebiscitàries (dia 4 a les 19h)

Benvolgut/da,

Demà, dilluns 3 d'agost està previst que el MH President de la Generalitat signi el Decret de convocatòria de les eleccions del proper 27 de setembre. 

Aquesta no serà una convocatòria qualsevol, sinó que s'ha de convertir en el plebiscit per decidir el futur del nostre país. Des de fa mesos hem estat treballant amb aquest horitzó, per tant, ara que aquestes eleccions seran una realitat és el moment d’intensificar el nostre treball.

És per això que s'ha decidit convocar una acció que es durà a terme en el marc de la campanya ARA ÉS L'HORA i tindrà lloc el proper dimarts 4 d'agost a les 19h a Plaça Sant Jaume. 

L’objectiu és donar suport i reforçar la transcendència i el sentit plebiscitari de les eleccions ja convocades pel 27 de setembre, i alhora cridar a la màxima participació pel proper 11 de setembre a la Meridiana.

A part d'animar-vos a participar-hi, us demanem que feu de voluntaris de l'esdeveniment, apuntant-vos a http://goo.gl/forms/S5oTP4aCFB

Si des d'Ara és l'hora, rebeu una nova petició per fer de voluntaris i ja ho heu fet aquí, ja no caldrà que us hi apunteu.

Properament us donarem més informació de l'acció.

L'hora de la veritat s'acosta!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada