dijous, 13 de juny del 2013

OPINIÓ: Dinamitar l'ANC des de dins

Benvolguts companys i companyes,

Estem molt a prop d'aconseguir la independència, i ens cal el màxim de
cohesió i esforç per part de tots. 


Últimament a l'ANC s'han produït errors, irregularitats i dificultats, que han arribat fins i tot a la premsaque ens poden molestar o que ens poden fer prendre decisions precipitades. 

En un procés com en el que estem hi ha molts interessos creats i tenim l'enemic a fora, però també el tenim a dintre (us recomano aquesta entrevista a Lopez Bofill). Aquests últims són els més difícils de combatre.

"Mai no podràs evitar tenir 
l'enemic dins de casa, 
el que cal tenir clar és 
l'objectiu a aconseguir"

Fa poc, parlant-ne amb una amiga amb experiència en l'associacionisme em deia: "Mai no podràs evitar tenir l'enemic dins de casa, el que cal tenir clar es l'objectiu a aconseguir". I també em va dir: "Cal identificar-los i fer-los fora, però principalment cal evitar, de totes totes, que influeixin en la consecució de l'objectiu fixat o que dinamitin el procés". És el que pretenen i no ho podem permetre. 


Aquestes traves i altres dificultats no ens han de dur a reaccions viscerals que ens puguin dividir, per enrabiats que estiguem. Són obstacles que ens anirem trobant pel camí i que hem de superar. Hem de continuar units i amb els ulls posats en el nostre objectiu final, la independència de Catalunya.

Endavant ANC!

Visca Catalunya lliure



Xavier Carol Rosell

2 comentaris:

  1. Tot procés de canvi comporta dificultats i mai no podrem estar tots d'acord... Per això tenim el diàleg, els pactes, els acords i, en definitiva, la democràcia.

    El nostre és un procés radicalment democràtic i respectuós.

    Endavant ANC!

    Visca Catalunya Lliure!

    ResponElimina
  2. En front les opinions que ens arriben cal tenir criteri propi fonamentat i contrastat per posicionar-nos.

    ResponElimina