dijous, 20 de setembre del 2012

Mas és rebut a Palau enmig d'un mar d'estelades i crits d'independència

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat rebut aquest vespre a la plaça Sant Jaume amb crits d'“independència” pels milers de persones que s'hi han concentrat convocades per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).


La concentració s'ha donat a conèixer aquest dijous al migdia a través de les xarxes socials amb l'objectiu de refermar davant del president de la Generalitat el clam independentista de la manifestació de l'Onze de Setembre.

Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, i Muriel Casals, d'Òmnium, han demanat a Mas que no es "faci enrere" i que el poble català necessita la independència ara.

El president ha sortit a les portes del palau per cantar Els Segadors amb els congregats.


COMUNICAT DE L'ANC

Després de la reunió mantinguda entre els presidents de la Generalitat i del govern espanyol, l’Assemblea Nacional Catalana considera:
  • Que Catalunya ha d’iniciar, responent al clam històric d’aquest 11 de setembre, el camí cap a la consecució d’un estat independent.
  • Que aquest camí ha de ser irreversible i ferm, amb un calendari establert que no s’allargui en excés amb el temps; i que l’han de fer junts Govern, institucions i societat civil.
  • Que si el MH President de la Generalitat sr. Artur Mas actua en aquesta direcció de manera inequívoca, comptarà amb el suport de l’ANC.
Així mateix, l’Assemblea Nacional Catalana es compromet a seguir treballant sense descans per ampliar la majoria social ja existent al país favorable a la independència; en un projecte constructiu i inclusiu que compta amb tots els catalans que desitgin viure en un país més just, pròsper i democràtic.

Finalment, convoquem als catalans i catalanes a anar a la Plaça Sant Jaume a les 19:30 hores per reafirmar el clam independentista de la Marxa de l’11 de setembre a l’arribada del President de la Generalitat.

Barcelona, 20-9-2012


Llegiu més a:

Directe.cat
Nació Digital
El Punt Avui
El Singular Digital

Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada