dimarts, 21 d’abril del 2020

OPINIÓ: " Pactes de la Moncloa 2", per Alfons Carreras

Arriben los Pactos de La Moncloa 2. 

Fa pocs dies els responsables plenipotenciaris de tot el que passa a Espanya, s’esgargamellaven cridant a totes hores que la crisi del virus no afectava territoris sinó persones. No a aïllar ciutats. Sí a atendre les persones. El "gobierno más progresista de la península Ibèrica" aquí estava per salvar-nos.

Però el virus no els ha escoltat i com que som els campions mundials en tant per cent de morts, ara s’hi posaran de debò. Han vist que això no va de persones sinó de territoris. Els autònoms, que paguin, que el que cal és omplir les arques buides. Els confinats que no puguin pagar el lloguer, que no pateixin, que no els desnonaran ara, ja ho faran més tard. Les empreses que s’han quedat sense ingressos, que no pateixin, que poden anar al banc a demanar un crèdit. Quina sort que els varen rescatar en el seu moment! 

Ara ho veuen clar, cal que tots ens arremanguem i ens posem d’acord per salvar la pàtria. Se’ls ha buidat la caixa i els europeus del nord no s’hi posen bé per deixar anar els eurobons i això pinta malament i la gent podria empipar-se massa. Un pacte de traïdors a l’ombra per salvar la monarquia, salvar el sistema corrupte de partits, salvar els mitjans de comunicació i propaganda i salvar l’herència franquista dels tribunals d’injustícia. Les persones del carrer, a callar i a obeir i que cada u s’espavili com pugui. 

Visca els pactes de la Moncloa 2 i endavant.

Alfons Carreras
HGxInd 

Article publicat a el PUNT AVUI el 17.4.2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada