dilluns, 20 d’abril del 2020

OPINIÓ: " Corona/virus", Per Gemma Cerezo

Aquesta malaurada època que estem passant sembla que desperta sentiments de solidaritat; tots ens sentim implicats en la desgràcia i mirem d’ajudar els afectats en la mesura que ens és possible. Ja hi ha hagut donacions d’algunes grans empreses, entitats diverses també han contribuït a pal·liar amb les seves aportacions el greu problema econòmic que està provocant la pandèmia, Pep Guardiola i Leo Messi han donat un milió d’euros cada un, fins i tot els diputats del Parlament renunciaran a part del seu salari. 

I davant d’una situació així, quina és la reacció de la família reial? Joan Carles, l’emèrit, regala 65 milions a la seva amant però no és capaç de destinar-ne ni la desena part per ajudar el poble que l’ha mantingut, a ell i la seva família, durant més de quaranta anys. La resposta de Felip VI (Felip V per als catalans) no ha estat pas millor: de donació, ni una, ni el gest de rebaixar-se el sou, el d’ell i el de la seva família, mentre no es torni a la normalitat. En lloc d’això es dedica a fer un discurs per la televisió que inspira un fabulós concert de cassoles que sona no només a Catalunya.

Espero que aquesta actitud obri els ulls als monàrquics i a la resta i que quan hàgim eliminat el virus també ens traguem de sobre la corona.

Gemma Cerezo

HGxInd

Publicat a el PUNT AVUI. 02.04.2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada