diumenge, 7 d’abril del 2019

OPINIÓ: "Pa i circ", per Maria GemmMaria Gemma Cerezo Pumariega a Cerezo Pumariega

Pa i circ era l’ estratègia que feien servir els governants de l’antiga Roma per tenir el poble content i evitar que se’ls revoltessin.

Doncs ara sembla que els polítics espanyols els volen imitar. El pa és aquesta política de subvencions amb què, donant uns subsidis de misèria que permeten anar fent la viu-viu, eviten enfrontar-se al problema de debò: la gran taxa d’atur i les nefastes polítiques per aconseguir més llocs de treball dignes. Recordem que l’altre dia Cayo Lara, tot un sindicalista d’esquerres, estava molt preocupat per com es podria pagar el PER si Catalunya s’independitzava. 


El circ és aquest lamentable espectacle que donen els partits unionistes parlant de Catalunya. Els independentistes som la causa de tots els seus mals, els responsables de tot el que els va malament i per tant ens han de tirar a les feres. La seva propaganda electoral és competir per qui serà més dur amb Catalunya, quin 155 ens aplicaran,... Fins i tot ja es tiren pel cap un possible indult als nostres presos quan encara no estan ni condemnats. 

De debò el problema més gran que té Espanya és la revenja contra Catalunya? No tenen llistes d’espera als seus hospitals? Tothom arriba a final de mes sense números vermells? Hi ha prou mestres a les seves escoles? Perquè d’això els polítics només en parlen de passada.
 

Si jo fos espanyola estaria molt amoïnada amb aquests polítics. Amoïnada i emprenyada!


Maria Gemma Cerezo Pumariega
HGxInd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada