dijous, 31 de maig del 2018

Sí o No?


Davant de l'inici de la moció de censura avui en Vicent Partal es fa, els fa i ens fa, una sèrie de preguntes davant la possibilitat de que els partits republicans decideixin donar-hi suport.

Aquí tenim un extracte de l'editorial publicat a Vilaweb:

"Avui comença al congrés espanyol el debat d’una moció de censura convocada pel PSOE contra Mariano Rajoy. I tot fa pensar que demà ERC i el PDECat hi votaran a favor. Aquests darrers mesos hem vist moltes actuacions dels partits polítics independentistes que fan mal d’entendre i, crec, també d’explicar. Però de totes aquesta, el regal dels seus vots al PSOE, és la que se’m fa més difícil de capir.
...

  • Perquè Sánchez va votar el 155, sí o no? 
  • Perquè Sánchez ha justificat la presó de la presidenta Forcadell, del vice-president Junqueras, dels consellers i dels Jordis, sí o no? 
  • Perquè Sánchez ha manipulat la realitat dient que el president Torra és un racista, sí o no? I els del partit de Sánchez? 
  • Els socialistes han votat al Parlament de Catalunya sempre i en bloc amb el PP i Ciutadans, sí o no? 
  • Han acudit al Tribunal Constitucional de bracet dels seus socis una vegada i una altra, contra les decisions del Parlament de Catalunya, sí o no? 
  • S’han alçat al parlament a saludar respectuosament els familiars dels presos, únicament per demostrar una mínima empatia cap a gent que han estat els seus companys d’hemicicle, sí o no? 
  • I no parle de les bestieses que vomiten alguns dels més ínclits representants del socialisme prehistòric –com aquell que va dir que l’independentisme era més preocupant que no pas el robatori del PP–, sinó de Pedro Sánchez. De qui dissabte podria ser president del govern espanyol. Ha estat ell o no ha estat ell qui ha dit que calia intervenir la Generalitat per a liquidar allò que va arribar a definir de colp d’estat contra la constitució espanyola i la democràcia? 
  • Aquest és el candidat que votaran els independentistes catalans, sense que ni tan sols haja de rectificar?"
...


Llegiu l'editorial sencer en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada