diumenge, 27 de maig del 2018

OPINIÓ:"Operació policial anticorrupció a la Diputació", per Alfons Carreras

Fa mal saber que també hi pot haver hagut malversació de fons públics a casa nostra. Massa temps sense control, càrrecs que es fan eterns a l’administració i partits polítics poc o gens transparents. Tenim una democràcia que no ha sortit de la incubadora. És imprescindible trencar amb el passat i construir el futur.

Una mostra més de la situació esperpèntica que estem vivint, com si fos un malson: el Sr. Rivera aprofita l’ocasió per dir que cal mantenir el 155 per controlar les despeses de la Generalitat perquè fa temps que sospita que hi ha desviament de diners a la ANC i a OMNIUM.

Impressionant! Ja sabem com controlen les despeses públiques els del Partit Popular!. Milions d’euros robats a les arques públiques durant anys i el president actual, el Sr. M. Rajoy sense adonar-se’n! O és un incompetent integral o és un mentider compulsiu. En mans d’aquests senyors hem de deixar el control dels nostres diners? Ni parlar-ne.

Sr. Rivera: ANC i OMNIUM, malgrat que li sembli impossible, es financen de les quotes dels seus socis, gent sana, solidària i amb un gran compromís social. Entenc que a vostè li costi d’entendre, rodejat com està de malversadors, mentiders i cínics.


Alfons Carreras
HGxInd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada