dijous, 5 de gener del 2017

OPINIÓ: "El fanalet més gros que trobi", per Salvi Pardaàs

No, no pensava anar amb el fanalet de l’estelada a rebre els Reis d’Orient. És més, a mi també em grinyolava la iniciativa i, quan ja no hi pensava, rebo la trucada d’un familiar, federalista ell, preocupat per si se m’havia passat pel cap comprar el fanalet per anar a “fer política” a la cavalcada tot utilitzant la meva filla petita per adoctrinar-la i corrompre-la.

Quan els partits polítics, PP i Ciutadans precisament, han utilitzat descaradament la cavalcada amb fins propagandístics no s’ha aixecat pas aquesta polseguera; quan les forces armades han utilitzat la cavalcada o el saló de la Infància per fer-se lliurement propaganda no hi ha hagut aquest escàndol. 


Ah, però l’estelada, mai de la vida! 

Sabeu per què? Perquè el que no se’ns perdona és que ens hàgim atrevit a alçar el cap i dir, després de tres-cents anys de submissió, que som catalans i volem la independència. 

Això és el que cou. I ara, a comprar-me el fanalet més gros que trobi.

Salvi Pardàs
HGxI

2 comentaris:

  1. La venda dels fanalets es va multiplicar per quatre en resposta al remombori mediàtic espanyolista. Aquesta és la reacció que provoquen.

    ResponElimina
  2. Salvi m'ha agradat saber que tens una nena petita en edat d'anar a rebre el reis, però es clar les famílies no són perfectes,un federalista!!! compte amb les sobretaules ....

    ResponElimina