dijous, 21 de juliol del 2016

OPINIÓ: 'Marca Espanya', per Joan Xuriach

El subsecretari del ministeri d’Afers Exteriors, Cristóbal González-Aller Jurado, ha elaborat un document on culpa l’activitat de Raül Romeva, com a cap de la conselleria d’Exteriors de la Generalitat, de “promoure de forma deslleial una imatge d’Espanya, de l’Estat i del govern espanyol distorsionada i negativa”. 

Admiro la capacitat de treballar d’en Romeva, el seu pas pel Parlament Europeu va ser una alenada d’aire fresc i, juntament amb Junqueras i Tremosa, va fer una feina excel·lent en defensa de Catalunya. Dit això, denunciar que el conseller deteriora la marca Espanya és situar les seves aptituds a un nivell d’excel·lència gairebé no terrenal. I és que ningú pot arribar al grau d’eficàcia destructiva dels mateixos que promouen la marca Espanya. 

La imatge espanyola no es pot distorsionar més, és impossible. Les clavegueres d’interior, les condecoracions a la Verge, la taxa d’atur, l’espoli del fons de reserva de les pensions, els més de 200 dies sense govern, els incompliments reiterats del dèficit, el rescat a la banca, els 2.000 milions d’euros en submarins que no suren, la ruïnosa inversió en l’AVE, el deute del 101% del PIB... 

Si, per acabar-ho d’adobar, el partit que ha guanyat les darreres eleccions és probablement el més corrupte d’Europa i el segon partit més votat opta al podi de corromputs amb el cas dels ERO d’Andalusia, ja només ens resta cridar: “Viva Honduras!”

HGxI
Joan Xuriach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada