divendres, 24 d’abril del 2015

Fes que guanyi el SÍ. Fes un donatiu

Avui omplirem el Palau Sant Jordi i estem omplint l’anella olímpica per dir ben fort que tornen les urnes i tornem al carrer!

Gràcies a tot el benefici sobrant de la primera fase de la campanya i als donatius de centenars de  persones estem punt de cobrir totes les despeses del gran acte del Palau, però encara falta un petit esforç.

Per això et volem fer saber que:


  • L’acte d’avui al Palau Sant Jordi ens ha costat 15 € per persona.
  • 5 € d’aquest cost els hem pagat des d’Ara és l’hora.
  • Si ens ajudes fent un donatiu de 10 €, acabarem de cobrir totes les despeses d’omplir el Palau.


I recorda que el teu donatiu desgrava fins a un 65%. Deixa les teves dades i et farem arribar un certificat fiscal per a la declaració de la renda 2016.

Volem fer un país nou. Un país més transparent i on tothom hi participi. Tenim una ferma voluntat de transparència envers als nostres donants per això pots consultar aquí l’informe de procediments emprats i verificació dels ingressos i despeses de la primera fase de la campanya Ara és l’hora.

Ara és l’hora de guanyar un país nou, de treballar com mai i d’il·lusionar a tothom!

Assemblea Nacional Catalana


Amb la teva contribució, juntament amb la de moltes persones més, tornarem al carrer per fer arribar a cada casa, a cada persona, la possibilitat de dir com volem que sigui el país nou.

Sense cap subvenció i amb l'esforç de tothom, farem possible una gran campanya que decanti la balança el 24 de maig i el 27 de setembre. Junts, aconseguirem que Catalunya esdevingui un nou Estat d'Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada