dissabte, 28 de febrer del 2015

Nou pla d'actuació al Districte. Crònica de l'Assemblea general d'ANC Horta-Guinardó (25-2-15)

Després de l'èxit aclaparador del 9N (consulta sobre la independència) ara toca reactivar-se de cara a les eleccions plebiscitàries del 27S. Una victòria del sobiranista el 27S legitimarà el Govern català per declarar la independència, enllestir la desconnexió administrativa i política amb l'Estat espanyol i iniciar la construcció del nou Estat català o República de Catalunya.

Ara toca reactivar-se 
de cara a les eleccions 
plebiscitàries del 27S

L'objectiu cabdal que tenim al davant és eixamplar la majoria social favorable a l'estat propi. Per aconseguir-ho hem d'actuar prioritàriament als barris menys informats, així com sobre el sector dels indecisos, tot posant un major èmfasi en l'eix social (justícia social, sanitat, benestar, feina, ensenyament), com a principal motivació pel canvi en una Catalunya independent. Ara per ara, L'ANC ja s'ha compromès a defensar la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica, i n'impulsarà la recollida de signatures.


Cal incidir sobre els
indecisos i emfasitzar
l'eix social

(Tot i que el canvi per un País més just, més net i més democràtic és inherent al projecte independentista, l'assemblea és un moviment transversal en el qual conviuen diversos projectes de País. El País nou que en resulti serà fruit del consens dins del marc democràtic.)

El Pla d'actuació al nostre Districte es concreta en diferents grups de treball:

1. Comissió de Comunicació i xarxes socials. En coordinació amb l'ANC i totes les territorials, la Comissió intensificarà la seva feina i incorpora nous actius; les funcions de la Comissió és resumeixen en crear i escampar discurs i argumentari, crear comunitat i aconseguir el màxim impacte mediàtic.

2. Grup de mitjans de Comunicació. Es tracta d'un grup de treball específic per publicar opinions i arguments a la premsa general, ràdio, mitjans digitals.

3. Equip de logística, parades i organització d'actes. Cal recuperar, després del lapsus post 9N, la nostra presència al carrer i fer-nos més presents en el teixit associatiu. S'organitzaran xerrades i també es repartiran puntualment flyers i diaris. Es treballarà en col·laboració amb Súmate.

Sobre els actes previstos us en mantindrem informats puntualment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada