diumenge, 13 de juliol del 2014

INTENSIU A BADALONA. Enviem un missatge al món: el 9N votarem






Més de 500 voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana hem desplegat aquest dissabte dia 12 a Badalona un gran mural dirigit al president dels Estats Units, Barack Obama, per enviar-li el missatge que el 9N els catalans votarem el nostre futur com a país i esdevindrem el proper estat d'Europa.



L’acció d’aquest dissabte s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot l’estiu i fins el cap de setmana previ a la Diada, en què a més de fer V arreu dels municipis del país es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana. 

A més de Barack Obama, els murals interpel·laran a Jean Claude Juncker , Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Roussef, Papa Francesc i Fredik Reinfeldt.


L'acció ha coincidit amb un desplegament per tot Badalona de 47 parades informatives i de Signa un vot vingudes del Barcelonès i d'arreu del País, des de les 10 fins a les 14h. 

Un nodrit equip d'ANC-Horta-Guinardó també hi hem participat i hem rebut una molt bona resposta dels badalonins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada