dijous, 15 de maig del 2014

CRÒNICA: Èxit en la Presentació de Guàrdies Urbans per la Independència (ANC)

José Luís Herrera, Carme Forcadell i Santiago Vidal, en la presentació de GUxI. Foto: Avui.cat

Ahir es va presentar oficialment la sectorial de l'ANC Guàrdies Urbans per la Independència. Amb totes les places exhaurides des de dies abans, l'auditori del Museu d'Història de Catalunya va acollir un acte solemne i d'especial transcendència en el nostre procés cap a l'Estat propi. 


Foto: Assemblea.cat

Primer van ser els Mossos d'Esquadra, després els Bombers i ara, constituïts també en Sectorial de l'ANC, els Guàrdies Urbans. Tots aquests cossos, responsables de la seguretat, l'ordre i la preservació dels valors democràtics, hauran de vetllar perquè el 9N els catalans puguem votar amb normalitat. Al mateix temps, aquestes sectorials estan compromeses a treballar per ampliar al màxim la majoria social a favor de la Independència, al costat del prop del centenar de sectorials en actiu.

L'acte de presentació de GUxI va ser un "exitàs", en paraules del seu Coordinador José Luís Herrera, membre de la Territorial d'Horta-Guinardó. Herrera va reiterar en la seva intervenció d'ahir el compromís que tenen els cossos policials amb el conjunt de la ciutadania: “És un moment històric i no podem ni volem quedar al marge del projecte de construcció del nostre país; som molts, però hem de ser molts més per assolir el nostre objectiu.”

L'acte va ser presentat per Carme Forcadell (Presidenta de l'ANC), el jutge de l'Audiència de Barcelona Santiago Vidal i l'humorista Jordi Albà, a part del mateix Herrera. L'esdeveniment ha despertat l'interès dels principals mitjans de comunicació i segons ens ha dit el company José Luís Herrera, "ara comença una feina intensa" per fer arribar el missatge independentista des de la perspectiva dels cossos policials i de seguretat del nostre País.


Aviat tindrem el vídeo oficial de l'acte i noves entrevistes a l'impulsor de GUxI, José Luís Herrera, per part dels mitjans de comunicació que ja l'hi han sol·licitat. En aquesta mateixa entrada del blog anirem enllaçant totes les informacions de l'acte d'ahir.


La notícia als mitjans:

AVUI
Assemblea.cat
E-notícies
La Vanguardia
El Mundo


Informació relacionada:

Programa "Fem Via" d'ElpuntAvuiTV, emès el 11/04/2014, dedicat a les Sectorials de Mossos i Guàrdies Urbans per la Independència.





Programa d'ETV "Vull una resposta" emès el 09/04/2014, dedicat també a les Sectorials de Mossos i Guàrdies Urbans per la Independència. Entrevista a partir del minut 20:45


VEGEU EL VÍDEO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada