dilluns, 7 d’abril de 2014

3r aniversari de la Consulta popular sobre la IndependènciaDijous farà tres anys exactes del 10A amb Barcelona Decideix. Sembla com si fos ahir i, de fet, hem d'admetre que en poc temps s'han mogut moltes coses. La principal és que s'està complint aquell desig que vam expressar la mateixa nit del 10A; la propera cita ha de ser la bona, l'oficial, la definitiva. I vés per on, el 9 de novembre ja tenim anunciat, de forma institucional, un referèndum sobre la independència.

Per celebrar l'aniversari, i per desitjar-nos els millors auguris de cara a tot el que vindrà, el Museu d'Història de Catalunya ha tingut el detall d'acollir-nos dijous, 10 d'abril, a les 19'30h. Al mateix lloc on vam muntar la seu de la votació prèvia de la Barceloneta Decideix. No cal dir que serà una bona ocasió per tornar-nos a veure, posar-nos al dia i encomanar-nos energia els uns als altres per tot el que vindrà.

Com que allò va ser l'embrió del què ara és l'ANC, hi esteu més que convidats, però també convideu lliurement qui hi pugui estar interessat. 

Fem Via cap a la Independència!

>>CRÒNICA DE L'ACTE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada