dijous, 13 de març del 2014

CRÒNICA: Assemblea de l'ANC Horta-Guinardó (26 febrer 2014)

El dimecres 26 de febrer, al Casal de la Font d'en Fargues, té lloc l’Assemblea de l´ANC d’Horta-Guinardó: L’Assemblea comença puntualment amb la participació d’unes 60 persones (amb moltes cares noves), i la primera part es dedica a una explicació de les tasques que hem desenvolupat darrerament a la territorial i, també, a la dels nostres objectius immediats (seguint un power-point elaborat per en Josep Sindreu).

Després que s’hagi obert el debat, s’han pres els següents acords:

- S’ha de canviar el lloc d’ubicació de les taules perquè cada dia es recapten menys vots ja que la majoria de gent que passa pel davant diuen que ja han votat.

- Moure la taula de dimarts de l’hospital de Sant Pau a l’entrada principal del conjunt modernista per captar els vots dels visitants ja que aquests dies hi ha jornada de portes obertes.

- Cal que surtin companys/es per poder col·laborar en una taula fixa que es muntarà a la Plaça Catalunya juntament amb totes les AATT del Barcelonès. La nostra AT se n’haurà de fer càrrec els dimecres alterns.

- Muntar taules itinerants per recollir vots en entitats del districte o en algun bar i informar als membres de les entitats o als veïns que tal dia i en tal lloc podran anar a votar.

- Que el proper mes de març és farà una sessió de formació per als nous membres de la nostra AT.

- L’ANC ha connectat amb Òmnium per fer entre les dues entitats la campanya anomenada “Un país normal”, que té com a objectiu poder anar a votar el 9 de novembre. L’ANC apostarà en la campanya pel SI+SI, mentre que Òmnium intentarà convèncer els indecisos d’anar a votar.

- Creiem que és necessari que l’ANC contacti amb les federacions de Barcelona (associacions de veïns, AMPES, etc.), i així seria més fàcil que les AATT poguéssim adreçar-nos directament a les escoles, associacions de veïns, i altres entitats federades dels barris.

- En Miquel López i la Rosa Bover seran els responsables de coordinar a Horta-Guinardó la campanya el “País de tots”.

- També creiem que és molt important anar a votar a les eleccions europees i fer-ho per aquells partits que en el seu programa comparteixin els principis de l’ANC.

I s’ha donat la informació següent:

- S’ha connectat amb una empresa de publicitat per tal que a mitjans de març facin una bustiada pel districte repartint un flyer que explicarà què és l’ANC i i què és la campanya “Signa un vot”, i que, a més, contindrà la llista dels llocs, els dies i les hores en els quals hi hauran taules de recollida de vot. La intenció és que tota la gent del districte n’estigui assabentada i puguin anar a votar. S’exigirà i es controlarà que l’empresa reparteixi aquests flyers tal com s’ha previst.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada