dimarts, 25 de març del 2014

Col·labora en les diferents àrees de l'ANC

Quan manca una mica més de mig any per la consulta del 9-N, veiem que és indispensable reforçar la nostra tasca, ja sigui la que pròpiament fem al nostre districte, com la que va lligada amb els diferents projectes de l'ANC.

L'activitat que ens exigeixen les circumstàncies que està vivint el nostre país fa que haguem de ser-ne més. Cal que l'estructura de la nostra territorial i de l'ANC disposin de molta més potència. En aquests moments, des de l'ANC s'estan duent a terme diferents projectes que cal anar dotant de contingut en el nostre territori.
Per tot això us demanem que us apunteu en algunes de les tres comissions que us proposem:

  • Extensió. Des d'aquesta àrea planifiquem les accions que anem desenvolupant al carrer i al mateix temps intentem mantenir relacions amb la resta d'entitats i associacions per tal d'establir llaços que ens permetin transmetre el nostre missatge.
  • Dinamització interna. En aquesta comissió es treballen els temes de formació i elaboració de documentació. També es miren les millors estratègies per difondre el missatge independentista.
  • Desobediència. Totalment lligada amb el grup de desobediència de l'ANC, hem de desenvolupar com traslladar les diferents estratègies que es vagin desenvolupant.

Tria una de les àrees en què t'agradaria treballar. Apunta-t'hi en aquest enllaç

El que estem vivint en aquests moments només passarà un cop a la vida i és un privilegi viure-ho en primera persona.

Fem Via cap a la Independència!!!

Informació relacionada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada