dissabte, 10 de novembre del 2012

Catalunya: entre Espanya i Europa



Quina ha sigut la manifestació independentista més gran de la història?
La del passat 11 de setembre, i per això tindrem Núria Jàvega, membre del secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana.

Quina ha sigut la mostra més gran d'anti-independentistme i d'unitat espanyola a Catalunya?
La concentració del Moviment d'Espanya i Catalans a Plaça Catalunya el passat 12 d'octubre. Doncs tindrem en Manuel Parra, president d'aquest moviment, al debat.

I què ha passat amb el federalisme?
Doncs que a Catalunya va sorgir un manifest, "Federalista i d'Esquerres", que advocava de manera apartidista per aquesta opció. En tindrem un dels membres impulsors, Joaquim Coll.

Hi ha altres prioritats abans de l'estat propi?
Doncs per a alguns sí, com és el cas de diverses entitats i partits de caire social, anticapitalistes, farts de la política actual. Tindrem en Santi Casas, membre del partit Pirates de Catalunya. Aquest és l'únic partit que hem convidat com a tal.

El debat tindrà lloc el proper dijous 15 de novembre a les 19:30h a Can Bandarra (local dels Castellers del Poble-sec), a Pg de Montjuïc 70. Hi haurà torn de paraules i un petit refrigeri. Us adjuntem el cartell. Preguem que en feu difusió entre els/les vostres membres, associats/des, simpatitzants, i amics/gues. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada