dissabte, 14 de gener del 2012

Segona presentació d'Horta-Guinardó per la Independència

El passat dijous 12 de gener de 2012 als Lluïsos d’Horta es va presentar oficialment l'Assemblea Territorial del nostre Districte Horta-Guinardó.

Va presentar l’acte en Lluís Vila i Blanché, President-coordinador de la nostra Assemblea i membre del Consell Permanent de la futura ANC, el qual va explicar les característiques de l’ANC com a organització estructurada popular, unitària, plural i democràtica, l’objectiu fonamental de la qual és crear les condicions necessàries perquè, en un termini curt de temps, hi hagi una majoria suficient de catalans totalment partidaris d'aconseguir un Estat propi. També va convidar els assistents a unir-s’hi.

A continuació va intervenir en Pep Puig i Boix Dr. Enginyer Industrial, exregidor de l'Ajuntament de Barcelona, Vicepresident d'Eurosolar. En la seva intervenció va palesar que els estats-nació dels segles XIX i XX estan demostrant la seva incapacitat per resoldre els problemes actuals la qual cosa pot representar un repte i una oportunitat per a Catalunya en el sentit que pot crear una nova estructura d’estat, tot tenint en compte que cal respectar els valors de l’ecologia i deixar de ser dependents, en la mesura que sigui possible, per l'obtenció d'energia .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada