dijous, 12 de gener del 2012

Hem presentat Horta-Guinardó per la Independència als nostres veïns i veïnes

Ahir dimecres dia 11 de gener a les 19:30 hores, al Mas Guinardó es va presentar oficialment l'Assembla Territorial del nostre Districte Horta-Guinardo.


Vam comptar amb dos ponents d'excepció: el primer  n'Albert Sánchez Piñol, escriptor, veí del Guinardó i company "a les trinxeres" durant el procés de les passades consultes del 10A. Va cautivar  l'auditori  amb la seva particular visió antropològica i ens va fer gaudir amb els comentaris sobre el futur dels Pobles i Nacions sense Estat. També va remarcar la necessitat de tenir estat propi per protegir la nostra llengua i la nostra viabilitat econòmica.

El segon ponent, en Lluís Vila i Blanché, President - coordinador de la nostra Assemblea i membre del Consell Permanent de la futura ANC, va explicar el camí realitzat fins a dia d'avui i va convidar els presents a unir-se a la causa comuna   en procés de iniciar la creació d’una organització popular, unitària, plural i democràtica que serà l’Assemblea Nacional Catalana. L'objectiu fonamental de l'ANC serà la de crear les condicions necessàries perquè, en el termini de temps més curt possible, hi hagi una majoria suficient de catalans totalment partidaris d'aconseguir un Estat propi.
El dijous dia 12  se celebrà la segona presentació als Lluïssos d' Horta amb la presencia també d'en Lluís Vila i d'en Pere Puig i Boix Dr. Enginyer Industrial, exregidor del Ajuntament de Barcelona i Vicepresident d'Eurosolar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada