divendres, 29 de gener del 2021

OPINIÓ: "Però, què fan?", per Gemma Cerezo Pumariega

El passat divendres el diari Ara publicava un article d'opinió de la nostra companya Gemma. El transcrivim tot seguit:


Què és tot aquest desgavell amb la data de les eleccions?

Com es pot ser tan irresponsable?

De moment es fan el 14-F, però potser al jutge o al tribunal o, a qui sigui que decideixi, li ve de gust donar la raó als recursos que s’han presentat i a mitja campanya, au, s’ajornen!

Però, si es tiren endavant, tindran valor unes eleccions on un bon tant per cent de la ciutadania no haurà pogut votar? Sant tornem-hi!, als tribunals per impugnar els resultats, i si els juristes de torn tenen ganes de continuar la comèdia, doncs no passa res, es repeteixen, que no ha estat res! Així ens tenen entretinguts i fan veure que treballen.

I tot el que això haurà costat, qui ho paga? No hi ha diners per ajudar els autònoms que han de tancar les empreses per la pandèmia, però ens podem permetre duplicar campanyes electorals.

El més curiós és que l’excusa que posen per tirar endavant tot aquest sainet és que cal preservar els nostres drets fonamentals. De què van? Com ens volen fer creure que els preocupen els nostres drets fonamentals si no paren de rebre calbots de la justícia europea justament pel fet de no respectar-los?

Gemma Cerezo Pumariega

HGxInd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada