divendres, 3 de juliol del 2020

COMUNICAT: Al nostre secretariat també hem fet eleccions, per Teresa Calveras


Aquest mes s’ha renovat el secretariat de la nostra assemblea territorial, Horta-Guinardó per a la Independència (HGxInd). En Lluís Mercadé i jo, que ja feia quatre anys que ocupàvem el càrrec, hem plegat, ell n'ha estat el tresorer i jo la coordinadora.

Durant aquests anys he conegut molta gent, moltes persones dedicades a treballar per aconseguir la independència tot i que aquests darrers temps han estat durs a causa del desconcert general posterior al 2017.


He assistit a les reunions de coordinació del Barcelonès i m’he adaptat al seu funcionament, algunes vegades una mica erràtic, però on he constatat la necessitat de mantenir la connexió amb les altres assemblees territorials properes per tal de treballar conjuntament i fer assemblea. 


Amb els companys de la territorial hem procurat mantenir les parades al carrer malgrat que en algun moment la manca de voluntaris ha constituït un sobreesforç per a les persones que s’encarregaven de les infraestructures, però ens n'hem sortit.


A les reunions hem parlat de temes pràctics i d’altres no tan pràctics. Hem organitzat activitats que algunes han reeixit i altres no tant, hem procurat augmentar l’assistència i buscar temes interessants... Tot això sempre en un ambient de col·laboració, molt positiu, de manera que sempre en sortíem amb una mica més d’energia per tirar endavant.


El balanç, per mi, ha estat molt positiu: nous amics, visió positiva de la situació general i aprenentatge davant els èxits i els fracassos.


Moltes gràcies a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres contribuint en les diverses feines que fa l'assemblea territorial.


Espero que us animeu a participar més activament els que encara no ho feu. El treball diari és molt necessari perquè, tot i que de vegades pot semblar poc important, manté la cohesió dins el moviment independentista, mostra a la ciutadania que continuem al carrer i contribueix a mantenir una actitud personal positiva i alerta.


Estic convençuda que continuarem treballant tots plegats, encara tenim molta feina per fer.


Teresa Calveras
HGxInd

3 comentaris:

  1. Gràcies Teresa per tota la feinada que has fet aquests anys. Amb gent com tu no tinc cap dubte que arribarem a veure i viure la tant anhel.lada República Catalana

    ResponElimina
  2. Estar al davant d qualsevol projecte i/o coordinar-lo vol dir deixar d banda molts temes personals i tu has estat quatre anys posant el Pais al davant d tot.

    Gracies Teresa per tot i per tant!!!

    Una abraçada molt forta i ens veiem als carrers!!!
    Rosa

    ResponElimina