dilluns, 20 d’agost de 2018

Diada per la República


Benvolguts,

Des de l'Assemblea General Ordinària del passat mes de febrer, a l'ANC hem engegat una intensa feina per internacionalitzar el procés polític que està vivint Catalunya. 


La propera Diada per la República catalana serà una nova oportunitat per explicar-nos arreu. Moltes assemblees exteriors de l'ANC reivindicaran el mandat del referèndum i traslladaran el missatge per tot el món.

Hem fet públic el vídeo promocional de la Diada subtitulat a diversos idiomes. Pots ajudar a difondre'ls amb les etiquetes: #BuildingTheCatalanRepublic i #FemLaRepúblicaCatalana.

Aquí teniu disponibles els enllaços:


I si encara no t'has inscrit a la Diada per la República catalana, fes-ho a diada.assemblea.cat. Les inscripcions són molt importants de cara a garantir l'èxit de la Diada. Si no tens possibilitat de fer-ho telemàticament, des d'avui hem obert un centre de trucades, per atendre inscripcions telefòniques, al telèfon 93 655 98 57. Els horaris d'atenció són de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. En cas de dubtes podeu escriure al correu dubtes11s@assemblea.cat.

A més a més, des d'avui, a la seu de l'Assemblea ja està a la venda el lot de la Diada, gràcies a aquest lot podem finançar totes les campanyes! També seran disponibles des de les assemblees territorials. 

Finalment, us proposem reservar-vos el vespre del 24 d'agost. Es faran diferents actes arreu de Catalunya i estrenarem el nou espot de la Diada.

Aquest 11 de setembre, que ningú es quedi a casa, que se senti el nostre clam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada