dimecres, 5 d’octubre del 2016

ASSEMBLEA TERRITORIAL HGxI 29/09/16

Dijous passat es va celebrar a la sala d'actes del Centre Cívic Mas Guinardó, l'Assemblea de la Territorial d'Horta-Guinardó.

En primer lloc es va debatre sobre la Declaració de Castelló d'Empúries del passat 17 de setembre, en què es fa palès l'èxit de la convocatòria de l'11S i s'insta les nostres institucions a seguir el full de ruta que ens porti a la República Catalana. Podeu veure la Declaració, clicant aquí

Després se'ns va posar al dia de l'estat de comptes de la Territorial, amb especial atenció als moviments de l'11S.

Posteriorment, es va fer una valoració de la Diada, remarcant que es van assolir les fites marcades sobre participació i valorant molt positivament la descentralització. Es van visionar fotografies de la parada, la senyalització del nostre Tram 41, i la Marxa que es va fer des del Parc de les Aigües.

El grup de Xarxes i Comunicació va fer una exposició dels mitjans que utilitza per difondre el nostre missatge.
Pel que fa al Facebook, la notícia més llegida, ha estat la de l'Escola Municipal de Música de Can Fargues.
El tuit més difós, el de l'entrega de la samarreta de la Diada al MHP Carles Puigdemont, en la seva visita a la seu dels Lluïsos d'Horta, en la celebració del seu 150è Aniversari i entrega de la Creu de Sant Jordi.
Es va demanar als assistents col.laboració, ja sigui enviant fotografies per penjar a l'àlbum o participant al grup de cartes als diaris.

Referent al grup de Parades, es va comentar que durant la Festa Major d'Horta, es van emplaçar a la Pl.Eivissa i al Parc de les Rieres, amb l'objectiu de vendre samarretes per a la Diada.
Actualment, estan organitzant un arxiu més extens de voluntaris que habitualment col.laboren, amb la fita d'obtenir una millor i més ràpida comunicació.
També estan enllestint un repartiment de fullets conjuntament amb l'AT de Nou Barris i Súmate, amb l'objectiu d'ampliar la base independentista.

Posteriorment es va informar dels actes del CORRELLENGUA que es realitzarà al nostre districte els propers dies 21 i 22 d'Octubre, que podeu veure a l'article publicat en aquest blog el dia 3 d'Octubre.

Altres actes:

- S'ha engegat una col.laboració amb el Banc d'Aliments de Gràcia Nord, per tal d'ajudar en la recollida d'aliments als supermercats els dissabtes al matí. Si esteu interessats a donar un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu horta-guinardo@assemblea.cat

- Properament, es farà un BSN al districte, que és una trobada del Secretariat del Barcelonés amb els socis, per millorar la comunicació.


- El proper 12 d'Octubre, al Parc de la Pegaso, es realitzarà una Botifarrada Popular per la Independencia, dedicada sobretot als països sudamericans que es van independitzar d'Espanya.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada