dimarts, 20 de gener del 2015

Manifest de suport al Jutge Santiago Vidal

S'ha publicat un manifest de suport al Jutge Santiago Vidal. En aquests moments cal parar els peus a les accions que van emprenent TOTS els estaments de l'Estat Espanyol. A l'Editorial del Vilaweb d'avui està molt ben explicat. 

Us demanem que signeu el manifest enviant un correu a l'adreça
suportaljutgevidal@gmail.com  amb el següent contingut:


El/la sota signant, expressa el seu suport i reconeixement a Santiago Vidal, per la llarga i exemplar trajectòria professional com a magistrat dels jutjats i tribunals a Catalunya i al servei de la ciutadania.

Es per això que em dirigeixo al Consejo General del Poder Judicial per tal d’exigir el tancament i arxiu de l’expedient disciplinari que es segueix contra ell, com a represàlia per la seva contribució publica, al marge de la seva activitat professional i en l’exercici del dret a la llibertat d’expressió, en el moviment sobiranista de Catalunya.

Exigeixo que els membres del Consejo General del Poder Judicial creguin en una societat democràtica on cap persona pot veure’s perseguida i sancionada per les seves idees, i per tant, abandonin la via de l’expedient disciplinari contra el Magistrat Santiago Vidal.


Nom:
DNI:
Població:
Data:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada