dimarts, 19 d’agost del 2014

L'assaig de V a Gràcia, èxit de públic i explosió d'entusiasme

Foto: ANC Gràcia
Foto ANC Gràcia


El 2013 érem baules d'una cadena de 400km amb la ‪#‎ViaCatalana‬. El 2014 som peces d'un mosaic humà amb forma de V que omplirà BCN! 


Milers de persones han assistit aquesta tarda a Gràcia a l'assaig de la V de la Diada, que ha estat un èxit. L'acte, que ha coincidit amb la festa major, s'ha celebrat a la plaça Joanic i hi han assistit més veïns que en la cadena humana de prova que es va fer l'any passat, i que no va complir les espectatives.

Més de 2.500 persones, convocades per l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i per pràcticament totes les entitats gracienques de renom, han omplert uns 300 metres del carrer Escorial i alhora de l'avinguda de Pi i Margall, per reclamar que el 9 de novembre els catalans puguin votar en la consulta sobre la independència.


Molts dels assistents portaven cartells de color groc que proclamaven "Gràcia vol votar" i "Ara és l'hora". S'han vist a la concentració representants de les entitats, dels partits sobiranistes, i sobretot veïns. Tot això s'ha celebrat mentre els carrers de la festa major mantenien la seva programació. Els congregats han cridat "independència" i han cantat Els Segadors, i després la V s'ha dissolt, en un ambient festiu i de retrobament de les vacances.

Fonts de l'ANC-Gràcia es mostraven després molt satisfets per l'afluència de públic. "Ha estat un èxit rotund",insistien. En acabar la formació  de la “V”, en l’escenari instal·lat a la plaça Joanic s’han succeït diverses actuacions, presentades per l'actor Jaume Comas. En primer lloc, han actuat Toni Xuclà - Gemma Humet i Gerard Quintana, Després, l’ex-capità del Club Esportiu Europa, Àlex Delmàs, ha llegit un manifest unitari, i més tard, a partir de les 22 hores, després d’una botifarrada popular, hi ha actuat Toni Albà, amb el seu espectacle “Audiència irreal”, i Cris Juanico, l’ex-líder del grup menorquí 'Ja t’ho diré'.


Text: El Singular Digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada