diumenge, 18 d’agost del 2013

UNA ALTRA DIADA EXPECTANT EN PORTES


Benvolguts companys:

Els mesos passen ràpid i el procés cap a la sobirania de Catalunya no té aturador. No sembla que hagi transcorregut un any d'ençà que l’1 de setembre de l’any passat a HGxI vam començar a treballar de valent col·laborant perquè la Diada fos multitudinària i un gran èxit, com ho va ser. 
 
I no hem parat. Hem de continuar treballant, si cal, amb més intensitat fins que el nostre somni sigui realitat.

L'any passat, aprofitant l'excepcional oportunitat que ens oferia la Festa Major d’Horta, els pocs voluntaris que érem vam fer molta feina i no hem de tenir cap dubte que la nostra aportació va ser prou profitosa. 
 
Enguany tenim una nova oportunitat per continuar expandint els nostres punts de vista que sens dubte ens permetrà sumar nous partidaris a favor de la nostra causa: Catalunya nou estat d’Europa.
 
Aprofitarem la gran presència d’assistents als diferents actes de la Festa Major per afegir més participants a la Via Catalana, aconseguir més signatures pel Dret de Petició, alhora que parlarem amb els passavolants, tants com ens sigui possible.


Com veureu en el calendari del web d'HGxI, a banda de la previsió del repartiment de flyers pels dos primers dies de setembre, les d’activitats estan centrades en la setmana de la Festa Major, amb guinguetes i quioscos cada dia amb força varietat d’horaris.

La vostra participació és absolutament imprescindible. No cal dir-vos que si no podem comptar amb el mínim de persones que necessita cada activitat, les haurem de cancel·lar. 
 
Atesa la gran quantitat d’assistents als actes que s'organitzaran, caldrà un mínim de sis persones per cada activitat que organitzem nosaltres. Aquest mínim es duplicarà els dos dies que se'n facin dues de simultànies o hi hagi activitat al matí i a la tarda.

Des d’Extensió d’HGxI, demano la vostra col·laboració a tots els membres de la nostra AT, per ajudar que l’objectiu final, Catalunya nou estat d’Europa, esdevingui un gran èxit i sigui inqüestionable. 
 
En el moment actual, en el qual es troba el procés de transició del nostre país cap a la llibertat, ningú que desitgi de veritat que Catalunya esdevingui un país independent pot mantenir-se al marge contemplant el paisatge des de casa mentre uns pocs fan allò que el país necessita.

Busca tota la informació al calendari del web d'HGxI.

Bona Feina i Bona Festa Major d’Horta 2013.

Enric Sánchez Torres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada