dimarts, 31 de juliol del 2012

Els veïns de l'Eixample també marxen cap a la Independència

Aquest dilluns a la tarda, a les 20 hores, el regidor de l’Eixample, Gerard Ardanuy, ha rebut la Marxa per la Independència a la Sala de Plens a la seu del districte. La marxa ha començat a la plaça de Catalunya i ha avançat pel passeig de Gràcia fins arribar a la seu del districte, al carrer d’Aragó.


GALDRIC PEÑARROJA, coordinador de Fort Pienc per la Independència: 

"La via estatutària està acabada, el pacte fiscal no van trigar ni 24 hores a Madrid a dir que no l'acceptarien. Per tant, només ens deixen una opció: la independència és l'única manera de tenir una bona entesa amb Espanya."


Prop de 300 persones s’han manifestat aquest dilluns pels carrers de l’Eixample per demanar la independència de Catalunya. Tal com ja es va fer a Sants-Montjuïc, la Marxa, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha acabat a la Sala de Plens del districte, on els ha rebut el regidor del districte.

Gerard Ardanuy s’ha compromès a treballar perquè l’estelada pugui ser penjada en aquesta seu en un futur no gaire llunyà. A més, els manifestants criden a la mobilització dels ciutadans perquè Barcelona s’adhereixi a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Font: BTV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada