divendres, 8 d’abril del 2016

CRÒNICA: Trobada del grup de Mitjans de comunicació d'HGxI

El grup de mitjans de comunicació som un grup format per persones de la nostra territorial, Horta-Guinardó per la Independència, que ens dediquem a escriure cartes als diaris. Habitualment ens comuniquem a través de la xarxa i periòdicament fem alguna reunió. 

El passat dimecres ens vam trobar nou persones del nostre grup per tal de fer una revisió de la nostra feina i veure si calia reorientar-la.

El nostre objectiu prioritari ha estat rebatre de manera sistemàtica les declaracions i les polítiques portades a terme pels partits unionistes i fer evidents les seves contradiccions i mentides. Valorem molt positivament la feina feta perquè, fins ara, moltes de les nostres cartes han estat publicades als principals diaris de Catalunya.

Fins ara sempre hem destinat els nostres escrits als mitjans de comunicació generals i gairebé mai ens hem dedicat de manera específica a la comunicació interna destinada als membres de la nostra territorial. Creiem que aquest és un àmbit que hem d'incorporar i per aquest motiu decidim diversificar els nostres escrits: en destinarem uns als mitjans de comunicació i uns altres als socis i simpatitzants de l'ANC, molts d'ells lectors d'aquest blog.

En els nostres escrits destinats als mitjans de comunicació continuarem desemmascarant les polítiques demagògiques i contraries al procés que defensen els partits unionistes.

En els escrits destinats al nostre blog explicarem la feina que tots plegats portem a terme, farem entrevistes a membres de la territorial, continuarem escrivint cròniques d'actes i activitats així com escrits relacionats amb el funcionament de l'ANC i en general dels partits independentistes que formen part del Parlament.


Teresa Calveras
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada