divendres, 1 d’abril del 2016

CRÒNICA. Assemblea territorial, 30.03.2016

El passat 30 de març ens vam reunir en assemblea al Mas Guinardó. 


Els temes tractats foren: 
  • Estat de comptes 
  • Grup de Xarxes i Comunicació
  • Grup de Parades
  • Grup de Majoria Social Coordinadora del Barcelonès
  • IV Assemblea General Ordinària
  • Precs i preguntes



Grup de Xarxes i Comunicació: web, blog, Facebook, Twitter, cartes als diaris

Durant el darrer més hem rebut més textos per penjar al blog. En conseqüència, ha augmentat el nombre les visites al web i al blog. A Twitter, segueixen augmentant els seguidors.

Tanmateix, per difondre les nostres inquietuds i activitats, ens cal comptar amb més voluntaris. Animem tothom a col·laborar-hi fent articles, fotos, vídeos per penjar al blog, cartes per enviar als diaris, o repiulant i compartint els missatges que pengem a Facebook i Twitter.

Grup de parades

El mes de gener van començar les multiparades «País en construcció» organitzades per les territorials del Barcelonès. 


La "multiparada" està formada per quatre carpes on s’hi fan activitats. Inclou: cercavila de tabalers, àgora, mur dels desitjos, jocs d’infants, vermut i sorteig d’un premi. Ja se n'han fet diverses: a Sant Adrià de Besòs, Nou Barris, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Martí de Provençals, Sants-Montjuïc. 

La propera serà el 3 d’abril a Badalona. Després a Sant Andreu i a les Corts. I finalment el 7 de maig és previst que nosaltres organitzem la "multiparada" al Carmel.

A més, el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, posarem una parada a la Plaça Eivissa, on també hi vendrem roses. I el Primer de maig tindrem una altra parada a la Fira d’entitats del Guinardó.

Per organitzar les parades necessitem l’ajut de voluntaris. Al web d'HGxI trobaràs un doodle per a apuntar-t'hi, o bé en aquesta adreça.


Aquí també pots puntar-te  a la multiparada de la Rambla del Carmel


Grup de Majoria Social

Aviat engegarem el Grup de Majoria Social. També faran falta voluntaris.

Per preparar-nos, en Ferran Oliva i en Xavier Ludevit (de l’ANC i Súmate) ens van impartir una sessió de formació molt interessant: "Com seduir nous votants".

Per als que no hi vareu poder assistir, recomanem les cròniques següents que trobareu al blog:


Coordinadora del Barcelonès

Malgrat l’ANC encara no ha definit com participarem en el Procés constituent, la Coordinadora del Barcelonès ha recollit una primera proposta (amb calendari, actors i activitats) dels passos a seguir durant els propers mesos.

IV Assemblea General Ordinària (AGO), Manresa 17 d’abril de 2016

Els darrers temes tractats en assemblea van ser: 

  • El contingut de l’AGO de Manresa, 
  • La recollida de signatures per poder votar diverses esmenes presentades per algunes Assemblees Territorials, entre elles la nostra
  • La logística per a arribar-hi en autocar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada