diumenge, 10 d’abril del 2016

CRÒNICA: Presentació d’Òmnium a Horta (dilluns, 4 d’abril, 2016)

El passat dilluns 4 d'abril de 2016 es va presentar la gestora d'Òmnium a Horta. 

En la seva intervenció, Marina Llançana, vicepresidenta d’Omnium, després de fer un repàs a les dates històriques des de l'aprovació del primer Estatut fins al rebuig del Tribunal Constitucional a l’Estatut, ens va avançar que aquest any es farà la Nit de Santa Llúcia a L’Hospitalet Llobregat amb la idea de compartir (més que no pas d’eixamplar) i d'esmenar algunes coses que acostumem a dir. En definitiva, cal deixar clar que tots formem part de la mateixa Nació.



Recomana que en comptes d’estar pendents dels rumors polítics és millor mostrar seguretat en el procés i que en adreçar-nos a la gent hem de preguntar-los com els agradaria que fos el nou Estat, donant així per feta la independència. En aquesta línia disposem del projecte REINICIA que de forma participativa treballa en el redactat de la nova Constitució.

Amb la campanya ARA ES L’HORA es va construir una base de dades de 500.000 adreces electròniques que permetrà en un moment determinat comunicar-nos-hi directament no depenent així exclusivament dels mitjans de comunicació.

S’estan estudiant accions que donin al Procés credibilitat a l’exterior. Segurament hi haurà una acció, acció encara en fase embrionària, que implicarà els bancs, de manera que que no deixi lloc a dubtes a la població sobre la solidesa del procés.

Després de l’interessant col·loqui vam compartir piscolabis una bona estona.

Pilar Trenchs
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada