dissabte, 31 d’agost del 2013

Crida a participar amb HGxI durant les festes d'Horta


Insistim: els mesos passen ràpid i el procés cap a la sobirania de Catalunya no té aturador.

No sembla que hagi transcorregut un any des que l’u de Setembre de l’any passat, a Horta-Guinardó vam començar a treballar de valent perquè la Diada fos multitudinària i un gran èxit, com ho va ser.

I no hem parat.

Hem de continuar treballant, si cal, amb més intensitat fins que el nostre somni sigui realitat. Aprofitem de la excepcional oportunitat que la Festa Major d’Horta ens ofereix.

Els voluntaris que érem l’any passat vam fer molta feina i no tenim cap dubte que la nostra aportació va ser prou profitosa. Enguany tenim una altra gran oportunitat a la Festa Major d’Horta per continuar expandint els nostres punts de vista que, sens dubte, permetran sumar nous partidaris a favor de la causa: Catalunya nou estat d’Europa.

Aprofitarem la gran presència d’assistents als diferents actes de la Festa Major per:


  • Afegir més participants a la Via Catalana
  • Aconseguir més signes pel Dret de Petició
  • Parlar amb els passavolants.


Com veureu en el calendari del nostre web les d’activitats se centren en la setmana de la Festa Major, amb Guinguetes i/o Quioscos amb força varietat d’horaris. Al web també trobareu un enllaç al doodle per apuntar-vos a les activitats.

No cal dir que la vostra participació és absolutament imprescindible per portar a terme totes les activitats.

Atesa la gran quantitat d’assistents als actes als quals volem ser presents caldrà disposar d'un mínim de sis persones per activitat.

Des d’Extensió de la nostra assemblea territorial (d’HGxI) demanem la vostra entusiasta col·laboració per aconseguir que l’objectiu final, Catalunya nou estat d’Europa, esdevingui un gran èxit i sigui inqüestionable.

En el moment que es troba el procés de transició del nostre país cap a la llibertat ningú que desitgi de veritat que Catalunya esdevingui un país independent, pot mantenir-se al marge contemplant el paisatge des de casa mentre uns pocs fan el que el país necessita.

Enric Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada