dijous, 22 d’agost del 2013

Estelades al cim


Salut,
  


des del Col·lectiu #esteladesalcim ens dirigim a vosaltres per presentar-vos una iniciativa que tenim intenció de tirar endavant pel proper diumenge 8 de setembre per celebrar la Diada Nacional de Catalunya combinant la reivindicació nacional amb la nostra passió per l'excursionisme. Es tracta d'una ascensió simultània al màxim nombre possible de cims de Catalunya. A la pàgina web del projecte www.esteladesalcim.cat s'hi podran compartir les fotos amb l'estelada que els participants es facin a cada cim. Al mateix temps, i si us interessa la proposta, us agrairíem que ens donéssiu un cop de mà en la difusió del projecte. De la mateixa manera, també agrairíem que donéssiu suport a la iniciativa com a entitat a la pestanya Adhesions de la web.


Som conscients que hauria estat preferible llençar la proposta amb més antelació, però estem convençuts que amb entusiasme i ganes es pot dur a terme satisfactòriament. Esperem comptar amb el vostre suport i la vostra col·laboració. Quedem a l'espera de rebre la vostra resposta.

Moltes gràcies per endavant.

Col·lectiu esteladesalcim



Tot seguit, adjuntem una explicació més detallada del projecte.


Estelades al Cim organitza una ascensió simultània als principals cims de Catalunya el diumenge 8 de setembre


El Col·lectiu #esteladesalcim organitza una ascensió simultània als principals cims de Catalunya el proper diumenge dia 8 de setembre per tal de cobrir d'estelades els punts més alts i emblemàtics del nostre país. La iniciativa s'emmarca en els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya d'enguany i vol servir per escalfar motors de cara a la Via Catalana.


El muntanyisme sempre ha format part de la identitat de Catalunya. Des dels seus orígens, l'excursionisme català s'ha identificat amb els valors del país: un gran esperit de superació i un profund arrelament a la terra. És per això que creiem que els actes de celebració de la Diada no poden estar mancats d'aquesta gran part del nostre patrimoni i de la nostra cultura que és l'excursionisme.


Emmirallant-nos en les gestes dels nostres pares i avis, que han portat la senyera i l'estelada als cims més importants del món, des del Col·lectiu #esteladesalcim proposem una ascensió simultània al màxim nombre de cims de Catalunya, des del turó de la vora de casa fins a la Pica d'Estats, el diumenge anterior a la Diada.


Així doncs, convidem tots els catalans i catalanes a que el diumenge dia 8 de setembre de 2013, a les 12 del migdia, cobreixin d'estelades els pics més alts dels Pirineus, les agulles de Montserrat, el Pedraforca i els altres centenars de pics que la geografia catalana ens ha regalat.


Per participar en aquest projecte només cal tenir ganes de pujar a un cim de Catalunya amb una estelada al coll i fer-s'hi una foto. Per inscriure's a l'activitat s'ha de seguir els passos descrits a la pestanya “Projecte” de la pàgina web www.esteladesalcim.cat.


La iniciativa va sorgir d'un grup de joves apassionats per la muntanya i pel país. Vam decidir agrupar-nos sota el nom Col·lectiu#esteladesalcim per tal de posar en marxa la idea.


Per a més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada