dijous, 1 d’agost del 2013

Ja teniu tram per a la cadena de l'11 de setembre?


Com ja heu pogut anar seguint, la cadena ja està plena des de l'Alt Penedès fins al Maresme. Així i tot, l'ANC ens ha reservat unes quantes places per la ciutat de Barcelona (trams 766, 767 i 774) per aquelles persones que els sigui impossible anar a fora o tenen algun parent fent de voluntari als nostres trams.

 No obstant l'objectiu que tenim com a territorial és omplir la cadena en aquells trams que encara estan buits. Per tant us demanem que us apunteu per anar cap al sud! És la nostra missió.

Des de la territorial d'Horta-Guinardó tenim preparat un servei d'autobusos que ens desplaçaran cap als voltants de la zona de Tarragona. Encara no el sabem el lloc exacte, ja que dependrà de la quantitat que siguem. Tot i que us ja concretarem els detalls, el pla és sortir a mig matí, arribar a lloc, dinar (cadascú s'espavila) i cap a les 15:00 anar a l'emplaçament de la cadena. El preu serà de 10 € per persona. És possible que a la destinació s'organitzi alguna activitat.
 
Tan bon punt tinguem més informació us l'anirem comunicant.

Per confirmar la plaça, ja podeu fer l'ingrés per l'import de 10€ /persona al compte del Banc de Sabadell: 0081 -0211- 48 - 0001222228. A l'hora de fer l'ingrés no oblideu de posar el vostre nom en el remitent i dur el comprovant en el moment de pujar a l'autobús.


Si veniu més d'un, caldrà que ompliu el formulari tantes vegades com persones sigueu.

El company que s'ocuparà dels autobusos és en Francesc Martí i us deixem el seu correu per si teniu algun dubte: fmartisignes@gmail.com

Entre tots aconseguirem que no hi càpiga ni una agulla a la cadena! 

Formulari per anar a la zona de Tarragona  amb la gent d'Horta-Guinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada