divendres, 23 d’agost del 2013

L'ANC demana al Govern i als diputats que participin en la Via Catalana cap a la Independència

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha demanat al President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; a la Presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; i als principals representants electes del país que s’uneixin i formin part de la Via Catalana cap a la Independència, la mobilització “que ha de permetre fer visible l’anhel majoritari dels catalans d’esdevenir un nou Estat d’Europa”.



L’ANC ha enviat la missiva al President de la Generalitat, els Consellers i els Directors Generals del Govern; i a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i els regidors de l’Ajuntament de la capital catalana, per tal que participin a la mobilització al tram que transcorre per la Plaça Sant Jaume.


Així mateix, l’Assemblea ha demanat a la Presidenta del Parlament, als diputats i diputades; als representants electes catalans del Congrés dels Diputats i del Senat i del Parlament Europeu (de CiU, Esquerra, PSC, ICV-EUiA i la CUP) que formin part de la Via Catalana cap a la Independència al seu pas pel Parc de la Ciutadella, al davant del Parlament.

En la carta dirigida al President de la Generalitat, l’ANC recorda que “la societat catalana ha trobat, en l’actual context de crisi, un projecte il·lusionant i en positiu que veu en la constitució d’un estat independent l’oportunitat de fer un país més just i pròsper”. En aquest sentit, l’Assemblea demana a Artur Mas que formi part de la mobilització.

A diferència dels partits polítics i les entitats, que no compten amb trams reservats; l’ANC pretén que els càrrecs electes del país, com a representants de la voluntat popular; puguin situar-se als trams que passen per les principals cambres representants de la sobirania nacional.

#Viacatalana‪#‎FemVia‬‪#‎11s2013‬‪#‎tarragona‬‪#‎independència‬

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada