dissabte, 18 de març del 2017

OPINIÓ: "La sentència ", per Leonci Petit

El passat 16 de març de 2017 el PuntAvui publica un escrit del nostre company Leonci Petit. El podeu llegir a continuació:
La sentència dictada pel TSJC inhabilitant políticament l'expresident Mas, la vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau per desobediència al TC per raó d'haver posat les urnes de cartró en la consulta del 9-N acaba de posar en relleu el trencament definitiu que hi ha entre Espanya i Catalunya. 

Jo ja no sé qui se separa de qui i de què. El PP, el PSOE-PSC i C's, els valedors acèrrims de la unitat d'Espanya, són els mateixos que l'acaben d'esberlar. Si la sentència del TC sobre l'Estatut significà que Catalunya no cabia dins la Constitució del 78, ara, amb la sentència contra el 9-N, s'acaba de consumar el trencament amb una desafectació democràtica total de l'Espanya del postfranquisme. 

Quedar-se en una Espanya que no té cap projecte polític seriós, llevat de la corrupció, l'immobilisme i el privilegi, és per marxar-ne tot seguit. Volen posar fi al procés sobiranista i no s'adonen que ells mateixos donen el tret de sortida definitiu al Brexit de Catalunya de l'Espanya que camina novament de cap i peus en direcció a la dictadura. 

Ara, doncs, comença l'etapa definitiva, que només depèn de nosaltres.

Leonci Petit Torné
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada