dijous, 16 de març del 2017

Jordi Borràs i Antonio Baños a Horta : Vídeo

Presentació del llibre "La Cara B: Una altra mirada al procés" a la Biblioteca Horta-Can Mariner de Barcelona. Amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona.


"La cara B. Una altra mirada al procés no destapa conspiracions ni històries d’espionatge. Aquest és un llibre narrat en primera persona per Antonio Baños i amb les fotografies de Jordi Borràs, on trobareu, això sí, aquelles rareses que l’imaginari col·lectiu encara situa a la cara B d’un vinil. Tot allò que ha passat durant aquests anys i ningú no s’ha cuidat d’explicar i ho fan, això sí, amb cròniques farcides d’anècdotes, curiositats i algun fet fins avui dia silenciat. Tot plegat amb un recorregut visual a base de fotoperiodisme a peu de carrer, que comença amb la consulta independentista d’Arenys de Munt de l’any 2009 i acaba l’any 2016 amb la formació del nou Govern de Junts pel Sí.


És, segurament, el llibre que faltava per completar aquest
subgènere nou —el del procés— nascut entre reunions, manifestacions i mítings. Un llibre que neix avui però que, sense pretendre-ho, serà un trosset d’història pel demà."

Racó Català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada