dimecres, 4 de setembre del 2013

Programa d'actes de la cadena humana de l'Onze de Setembre (ANC)


'La Via Catalana és per la independència. Però volem convidar tothom a favor del dret d'autodeterminació a participar-hi', ha dit avui a la tarda la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, en la conferència de premsa que serveix, una setmana abans de la Diada, per donar els últims detalls sobre la cadena humana. 

Forcadell ha fer una última crida a acabar d'omplir els trams de la Via Catalana de les Terres de l'Ebre que queden per omplir: n'hi ha dos mig plens, vuit amb alta ocupació i disset quasi plens.


Forcadell ha fet així un gest envers aquells partits que, com ICV i Unió, i fins i tot el PSC, no es defineixen com a independentistes però que diuen que participarien en la cadena humana si reivindiqués el dret de decidir. La presidenta de l'ANC ha deixat clar que el missatge és netament independentista, però que en tot cas s'hi sumi tothom qui sigui favorable a l'autodeterminació. De fet, la Via Catalana ha desbordat els partits polítics, que s'han vist forçats a posicionar-s'hi.

Podeu veure la informació bàsica de servei sobre la Via Catalana en aquest manual d'instruccions per a anar a la Via Catalana.

Heus ací, esquemàticament, el programa de la Via Catalana:

15.00 - Es començaran a tallar les carreteres per on passa la Via Catalana. L'organització recomana d'anar al tram al matí i per vies alternatives.
16.00 - Inici i formació de la Via Catalana
17.14 - Repic de campanes inicial a la Seu Vella de Lleida i als campanars de tot el país.
17.14 - Barcelona, plaça de Catalunya: Formació de la cadena humana damunt de l'escenari
17.15 - Barcelona, plaça de Catalunya - Interpretació d'El Cant dels Ocells, la Novena Simfonia de Beethoven i el Cant de la Senyera per part del Cor Jove de l'Orfeó Català, juntament amb el Cor i l'Orquestra dels Joves Intèrprets dels Països Catalans.
17.30 - Inici de l'acte polític descentralitzat.
17.30 - Discurs a Amposta
17.35 - Discurs a El Pertús
17.45 - Discurs a Barcelona de Carme Forcadell
17.55 - Cant dels Segadors
18.00 - Final de la Via Catalana.

Font: Vilaweb.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada