dijous, 12 de setembre del 2013

Les nostres sensacions l'endemà de la Via Catalana. 1

Escrit enviat per: Sílvia Panadés


Bon dia a tothom

Encara amb l'emoció viscuda aquest 11 de setembre i com a part de l'organització de la nostra territorial, Horta-Guinardó, us vull agrair a tots els assistents l'alt grau de participació i el to pacífic, festiu i il·lusionant que hem pogut compartir.




Als nostres trams (765, 766 i 767) s'ha esgotat gairebé tot el 
marxandatge previst. Els diners recaptats ens serviran per reinvertir-los en material didàctic i per augmentar la massa social favorable a la independència quan tinguem possibilitat de votar.








Anècdotes? Moltes... però m'han cridat especialment l'atenció aquells estrangers que s'han acostat per informar-se de què estàvem celebrant. Han comprat estelades i uns anglesos  fins i tot van voler comprar un rètol del “dret de petició” que, evidentment, els hi vam regalar molt cofois!!!



Com a responsable de marxandatge m'heu fet treballar de valent amb l'allau de sol·licituds de samarretes i altres, però feliç del resultat, de la meva terra i de la seva gent!



Vull fer una menció especial i donar les gràcies a les dues botigues que ens han ajudat a distribuir les samarretes de la via catalana:

  • Llibreria-papereria “la Clau de Volta”  (Passeig Maragall, 84)
  • Botiga especialitzada en material independentista “Les Nostres Arrels” (Carrer Pi i Margall, 98)

Mil gràciessssssssss!!!

Sílvia Panadés

1 comentari:

  1. Gràcies Sílvia!

    No oblidem els tres autocars amb veïns d'Horta-Guinardó que vam baixar fins a Reus-Tarragona, enmig del camp!

    Una abraçada als companys i compatriotes del sud, que ens van rebre amb molta escalfor i amb tot l'entusiasme del món. Inoblidable!

    Som un gran País i Guanyarem.

    salvi p.

    ResponElimina