dimecres, 5 de setembre del 2018

OPINIÓ: "No amb els meus diners" per Maria Gemma Cerezo Pumariega

El govern espanyol es gastarà més de mig milió d’euros per defensar el jutge Llarena davant la justícia belga. Des de quan un govern es gasta els diners de tots els contribuents per afavorir un jutge si, com no es cansen de repetir, la justícia és independent i els jutges actuen seguint el seu criteri sense seguir directrius marcades per interessos polítics? Si va actuar de "motu propi", el senyor Llarena és responsable dels seus actes i si es troba amb una denúncia a la mà, és ell qui s’ha de fer càrrec de la seva defensa.

Actuant d’aquesta manera, el govern espanyol no fa més que palesar el que tots sabíem: la judicatura va actuar i està actuant sota les ordres del poder polític; vaja, que de separació de poders, res de res. Ara que el seu subordinat es troba en un mal pas, el govern, encara que hagi canviat de color té els mateixos tics que l’anterior, no el vol deixar a l’estacada.

Ja em sembla bé que els que estiguin d’acord amb l’actuació del jutge es facin càrrec de la factura dels seus advocats; que s’ajuntin PP, PSOE i C’s, que van ser els artífex de tots els despropòsits judicials que hem vist últimament, que promoguin una caixa de solidaritat entre la ciutadania i, els que vulguin, que es rasquin la butxaca com fem nosaltres per ajudar nostres polítics. M’és igual com s’ho facin per recollir els diners, sempre i quan no toquin ni un cèntim dels meus impostos. En un estat democràtic, d’això se’n diu malversació de fons públics.

Maria Gemma Cerezo Pumariega
HGxInd

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada